Leidt woede om tijdsverlies straks tot meerdere aanvallen? "Ik heb de razernij"

Thibaut Pinot nog altijd kwaad vanwege onnodig tijdsverlies

Leidt woede om tijdsverlies straks tot meerdere aanvallen? "Ik heb de razernij"
Foto: © photonews

Het moet eigenlijk toch nog altijd allemaal beginnen voor de klassementsmannen en toch zijn er al die op aardig wat achterstand staan. Zoals Thibaut Pinot. De kopman van Groupama-FDJ is dan ook nog altijd niet gekalmeerd. De manier waarop hij zijn achterstand heeft opgelopen, zint hem niet.

"Ik ben nog altijd woedend, gefrustreerd. Ik heb de razernij. Omdat we dat tijdsverlies niet verdiend hebben. Ik kan het niet aanvaarden", noteerde Het Nieuwsblad op de persconferentie van Pinot. "Ik ben nog altijd geëmotioneerd omdat het niet onze tegenstanders zijn die 1'40" gepakt hebben op ons. Het zijn wij die hen die seconden cadeau gedaan hebben. We hadden waakzamer moeten zijn."

Pinot zal dus ten aanval moeten trekken en vooral moeten uitpakken in de zwaardere ritten. Zoals de veertiende etappe naar de Tourmalet. "De aankomst in de Tourmalet zal pijn doen en er zijn geen ronde punten of borduren die roet in het eten kunnen strooien. Daar zullen het de benen zijn die beslissen. Ik geloof nog in het podium."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties