OFFICIEEL: Jong talent blijft ook de volgende twee seizoenen bij Wanty-Gobert
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties

Odd Christian Eiking blijft twee seizoenen langer bij Wanty-Gobert

OFFICIEEL: Jong talent blijft ook de volgende twee seizoenen bij Wanty-Gobert
Foto: © photonews

Wanty-Gobert maakte dinsdag nog bekend dat Marco Minnaard aan zijn laatste maanden in het profpeloton bezig is, maar een dag later werd er een contractverlenging bekendgemaakt. De Noor Odd Christian Eiking blijft twee seizoenen langer bij de ploeg van Hilaire Van der Schueren.

De Noorse renner, die ook aanwezig is in de Tour, heeft zijn aflopende verbintenis tot eind 2021 verlengd. Dit seizoen eindigde de 24-jarige Scandinaviër al op het podium in de Classic de l'Ardèche en in de GP de Morbihan. Vorig jaar won hij een rit in de Ronde van Wallonië. 

Progressie maken

Eiking is verheugd dat hij langer bij de ploeg blijft. "Ik ben zeer gelukkig om bij de formatie Wanty-Gobert, die me als een familie verwelkomd heeft, te blijven. Ik krijg er vele mogelijkheden om mezelf te ontwikkelen en om mijn passie uit te oefenen", vertelt de Noorse renner. "De sfeer is uitstekend, wat zeer belangrijk is."

Zelf hoopt Eiking zich nog te laten zien in de Tour. "Ik wil in deze Ronde van Frankrijk op mijn elan doorgaan, om hopelijk tussen hier en Parijs een mooi resultaat te behalen. En in het vervolg wil ik mijn progressie doortrekken om nog vaker in de mogelijkheid te zijn om op de overwinning aanspraak te maken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties