Ook Philippe Gilbert en CEO van multinational komen met lof en felicitaties voor Van Aert

Philippe Gilbert en Tim Cook hebben mooie woorden over voor Wout van Aert

Ook Philippe Gilbert en CEO van multinational komen met lof en felicitaties voor Van Aert
Foto: © photonews

Philippe Gilbert mag dan wel niet geselecteerd zijn voor de Ronde van Frankrijk, hij volgt de grootste koers van het jaar natuurlijk wel. De ritzege van Wout van Aert, die nog vers in het geheugen ligt, juicht hij toe. De felicitaties stromen overigens van overal ter wereld binnen.

Zeker voor zij die minder aandacht hebben voor het klassieke seizoen, is Wout van Aert de grote ontdekking uit deze Ronde van Frankrijk. Na zijn ritzege in de Tour werd hij zelfs door de Franse pers bedolven onder de complimenten. En ook in Amerika surfen ze ondertussen vrolijk mee op de Van Aert-golf.

Tim Cook, de CEO van multinational Apple, maakte via de sociale media zijn felicitaties over. "Proficiat aan Wout van Aert en Jumbo-Visma voor die ongelooflijke ritzege in de Ronde van Frankrijk. Geniet maar van de rustdag", zegt de Amerikaan.

GILBERT LOOFT LEFGOZER VAN AERT

Philippe Gilbert had het in zijn column in Sud Presse over de meest recente ritwinnaar in de Tour. "Ik hou van Wout van Aert. Wat een klasse! Bovendien heeft hij lef. De eerste keer dat hij met me sprak was in de Ronde van België van 2017. Ik vroeg hem wat hij leuk vond op de weg. Hij antwoordde: De oudere renners zoals jij, die nog steeds de Ronde van Vlaanderen winnen, komen kietelen!"

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

23/01/2022 Hoogerheide
02/02/2022 Maldegem
05/02/2022 Kruibeke
06/02/2022 Lille
12/02/2022 Gavere

Nieuwste reacties