CCC neemt drie Belgen mee naar Pino Cerami en Ronde van Wallonië: "Met als doel om te winnen"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Van Hoecke, Van Hooydonck en Van Keirsbulck rijden Pino Cerami en Ronde van Wallonië

CCC neemt drie Belgen mee naar Pino Cerami en Ronde van Wallonië: "Met als doel om te winnen"
Foto: © photonews

Nu het tweede deel van de Tour zich aankondigt, wordt er stilaan al uitgekeken naar andere wedstrijden die eind deze maand plaatsvinden. CCC wil maar al te graag scoren in de GP Pino Cerami en de Ronde van Wallonië. Van Hoecke, Van Hooydonck en Van Keirsbulck moeten daar mee voor zorgen.

Onze drie landgenoten zitten in de selectie van CCC voor zowel de GP Pino Cerami, die doorgaat op 25 juli, en de Ronde van Wallonië, die begint op 27 juli en eindigt op 31 juli. De samenstelling van de Poolse ploeg voor beide Belgische wedstrijden is overigens haast identiek.

GEMOTIVEERDE BELGEN

"We nemen een gelijkaardige ploeg mee naar de Grote Prijs Cerami en de Ronde van Wallonië", bevestigt sportdirecteur Jackson Stewart op de site van CCC. "Zoals altijd gaan we ernaartoe met als doel om te winnen. Ik denk dat we drie gemotiveerde Belgische renners kunnen verwachten om donderdag een eendagskoers in hun land te rijden, in de aanloop naar de Ronde van Wallonië op zaterdag."

Daarnaast worden er nog enkele andere renners gerecupereerd. "Jakub Mareczko en Francisco Ventoso maken hun terugkeer in het peloton in België. Deze wedstrijden zijn daar perfect voor. Iedereen zal de vrijheid krijgen om agressief te koersen en het meeste te halen uit de kansen die zich voordoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties