Johan Museeuw brengt op bijzondere wijze hulde aan Belgische ritwinnaars
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 6 reacties

Museeuw rijdt zelf de etappes die gewonnen werden door Belgen

Johan Museeuw brengt op bijzondere wijze hulde aan Belgische ritwinnaars
Foto: © photonews

Het is al een fantastische Ronde van Frankrijk geweest voor de Belgen. Daar is ook voormalig wielerkampioen Johan Museeuw erg blij mee. De ritzeges van de Belgische renners hebben hem geïnspireerd om die etappes ook zelf op de fiets af te werken.

Zo eert Museeuw op zijn eigen manier de ritten die gewonnen werden door Dylan Teuns, Wout van Aert en Thomas De Gendt. Museeuw maakte het nieuws bekend nadat hij zijn eerste rit had afgewerkt met een filmpje dat in de eerste plaats gericht is aan Dylan Teuns.

"Hallo Dylan, ik ben aan de finishlijn van La Planche des Belles Filles. Ik leg alle etappes af waar het zo'n succes was voor de Belgen. Jij bent de eerste in de rij. Vorig jaar zei je tegen mij: Ik zou graag een etappe winnen in de Ronde van Frankrijk. De eerste is binnen, er komen er zeker nog", voorspelt Museeuw.

BOLLETJESTRUI VOOR DE GENDT?

Zo is hij vertrokken voor zijn eigen mini-Tour en volgens hem komen er nog mooie prestaties van Belgen aan. "Op naar de volgende etappe, gewonnen door Wout van Aert die jammer genoeg weg is. En dan Thomas De Gendt, die zeker binnen de komende dagen de bolletjestrui gaat veroveren."

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties