Serge Pauwels tipt verrassende naam voor het podium
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Pauwels ziet Buchmann op het podium eindigen

Serge Pauwels tipt verrassende naam voor het podium
Foto: © photonews

Ook de laatste Pyreneeënrit biedt Serge Pauwels een kans om zich nog eens te tonen. Het is dan wel af te wachten welke ontsnapping in welke mate een behoorlijke voorgift krijgt. Pauwels heeft ook al de andere renners goed in het oog gehouden. Vooral Alaphilippe en Buchmann maken een sterke indruk.

Pauwels wikt en weegt bij Sporza de kansen voor een vlucht om voorop te blijven. "Als één van de klassementsmannen zich goed voelt en echt strijd wil voeren, kan het opnieuw een klassementsdag worden. Wij moeten als ploeg proberen om in een vroege ontsnapping te geraken en hopelijk krijgt die meer ruimte dan gisteren. Daar moet je een beetje geluk mee hebben, maar dat is altijd heel moeilijk voorspelbaar."

ALAPHILIPPE MISSCHIEN WEL DE BESTE

Ook onze landgenoot acht het niet onmogelijk dat Alaphilippe de Tour wint. "Hij geeft een enorm goeie indruk, hij lijkt er bijna mee te spelen. Planche des Belles Filles was een inspanning van 20 minuten, de tijdrit was er één van 35. De Tourmalet was er één van 50 en hij was ook nog één van de besten. Ik denk dat hij misschien wel de beste is van allemaal." 

Volgende week vrijdag en zaterdag belooft het wel nog pittig te worden in de Alpen. "Ik denk dat de echte diesels goed tot hun recht gaan komen. Ik zeg al van voor de start dat Buchmann op het podium gaat staan en zie dat zeker en vast gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechië
12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland

Nieuwste reacties