Nog geen groen licht voor Wout Van Aert: "Het valt op hoe strijdvaardig hij blijft"
Redactie
| 44 reacties

Sarah De Bie verwacht dat Wout Van Aert nog sterker zal terugkeren na val in de Tour

Nog geen groen licht voor Wout Van Aert: "Het valt op hoe strijdvaardig hij blijft"
Foto: © photonews

Wout Van Aert zal enkele weken moeten revalideren en van de fiets moeten blijven na zijn stevige valpartij in de tijdrit van vrijdag. Echtgenote Sarah De Bie staat aan de zijde van haar man en hoopt snel naar huis te kunnen.

Van Aert heeft nog geen groen licht gekregen om terug naar België te gaan. "Maar we hopen vandaag positief nieuws te krijgen", vertelt zijn vrouw Sarah De Bie in HLN. "Het zal niets te vroeg zijn. Want ondanks het feit dat we geen reden hebben tot klagen, willen we... weg. Weg van tussen die vier groene muren, die we stilaan beu zijn."

"Zo snel mogelijk naar huis. Naar Wouts eigen vertrouwde omgeving, waar hij verder in alle rust zo vlot mogelijk kan herstellen. Dat zal hem toch wel ongelooflijk deugd doen."

Balen

Van Aert heeft na zijn blessure de Tour natuurlijk met argusogen gevolgd. Hij stond zaterdag zelfs zijn ploegleiders bij met live-updates via zijn telefoon. "Tuurlijk knaagt het, bij Wout. De ploeg blijft het fantastisch doen en hij had maar wát graag nog iets willen betekenen in de bergen."

"Het valt trouwens op hoe strijdvaardig hij blijft. Zo ken ik hem wel. Wout geeft nooit op. Ik ben ervan overtuigd dat hij even sterk zal terugkeren als hij was op het moment dat hij de Tour moest verlaten. Wat zeg ik? Sterker."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties