Een Tour om nooit te vergeten voor Lotto Soudal: "Als we dit in Brussel hadden voorspeld, hadden we misschien eens goed gelachen"
Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 3 reacties

Herman Frison na grandioze Tour: "Als we dit hadden voorspeld in Brussel, hadden we misschien eens goed gelachen"

Een Tour om nooit te vergeten voor Lotto Soudal: "Als we dit in Brussel hadden voorspeld, hadden we misschien eens goed gelachen"
Foto: © photonews

Een Tour om van te smullen voor Lotto Soudal dankzij de ritzeges van Caleb Ewan (2x) en Thomas De Gendt. "Het kan gewoon niet beter", vindt ploegleider Herman Frison.

Drie ritzeges en al bijna heel de Tour de bolletjestrui in het bezit. Een grandioze Tour voor Lotto Soudal, zeker na een erg grijs voorjaar. "Drie ritzeges, dat is magnifiek", vertelt Frison in gesprek met Sporza. "Dit doet me denken aan de tijd met André Greipel. Caleb Ewan doet het toch maar weer. We wisten dat hij snel was, maar dit is magnifiek voor zijn eerste Tour."

Tijdens de rustdag kon Ewan tijd spenderen met zijn vrouw en kersverse dochter. "De aanwezigheid van zijn vrouw en dochter heeft hem een extra boost gegeven. Dat heeft mentaal meegespeeld. Of hij Parijs kan halen? De Alpen zullen heel zwaar worden, maar we bekijken het dag per dag."

Eén ding is zeker: de Tour van Lotto Soudal kan niet meer stuk. "Wat een grandioze Tour. Drie ritoverwinningen en nog altijd de bollentrui. Als we dit hadden voorspeld in Brussel, hadden we misschien eens goed gelachen. Maar de jongens hebben er heel hard voor gewerkt. Het kan gewoon niet beter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

03/02/2021 Parkcross
06/02/2021 Noordzeecross
13/02/2021 Eeklo

Nieuwste reacties