Liefst 7 contractverlengingen in één klap bij Team Movistar

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst
| 0 reacties
Liefst 7 contractverlengingen in één klap bij Team Movistar
Foto: © photonews

Op de rustdag van de Tour had het Spaanse Team Movistar ook leuk nieuws in petto. De telefonieploeg verlengde het contract van liefst zeven (!) renners.

Er zaten enkele contractverlengingen aan te komen bij de ploeg van Alejandro Valverde, want naast de wereldkampioen waren alleen Marc Soler en Carlos Verona al zeker van een contract voor 2020. Maar het trio krijgt volgend jaar alvast het gezelschap van Andrey Amador, Jorge Arcas, Héctor Carretero, Lluís Mas, Nelson Oliveira, Antonio Pedrero en de ervaren José Joaquín Rojas. 

Met Amador en Oliveira zijn er momenteel twee renners van dat gezelschap in de Tour de France aan de slag. Naast Amador hadden met Carretero, Mas, Pedrero en Rojas nog vier renners een aandeel in de eindzege van Richard Carapaz in de Giro van dit jaar. 

Naast de 10 blijvers staan er ook nog enkele renner op het punt om te vertrekken. Giro-winnaar Carapaz wordt al maanden gelinkt aan Ineos, terwijl ook kopmannen Mikel Landa en Nairo Quintana op het punt staan om te vertrekken. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties