Marianne Vos en andere Nederlandse toprensters kleuren criterium in Boxmeer
Redactie
| 5 reacties

Vos wint na-Tourcriterium achter de derny in Boxmeer

Marianne Vos en andere Nederlandse toprensters kleuren criterium in Boxmeer
Foto: © photonews

Ook in Nederland is de dans van de naTour-criteriums begonnen. In Boxmeer heet het toepasselijk 'Daags na de Tour'. Daar zijn ook de vrouwen uitgenodigd en in Nederland hebben ze natuurlijk wel enkele rensters van wereldklasse. Marianne Vos bleek de beste te zijn.

Het is in Boxmeer een dernycriterium en daar had Marianne Vos wel zin in. Ondanks de straffe concurrentie zette Vos de rest van het deelnemersveld op afstand. De voorsprong van de renster van CCC-Liv was groot genoeg om aan de meet een overtuigend zegegebaar te maken. Vos won onlangs ook al La Course.

SCHITTEREND PODIUM

Ook de tweede en derde plaats in deze wedstrijd achter de derny werden ingenomen door klinkende namen. Annemiek van Vleuten eindigde nog het dichtst. Anna van der Breggen moest vrede nemen met de laatste podiumplaats.

Ook de mannen rijden nog hun wedstrijd in Boxmeer en ook bij hen zijn het vooral Nederlandse toppers die de dienst uitmaken. Onder andere Steven Kruijswijk, Dylan Groenewegen, Mike Teunissen en Fabio Jakobsen verschijnen aan de start.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties