Opmerkelijke massaspurt in de Ronde van Wallonië: Ex-winnaar van Milaan-San Remo is de snelste, maar zat ook in de vroege vlucht
Arjen T'Sjoen
| 0 reacties

Arnaud Démare wint de vierde etappe in de Ronde van Wallonië

Opmerkelijke massaspurt in de Ronde van Wallonië: Ex-winnaar van Milaan-San Remo is de snelste, maar zat ook in de vroege vlucht
Foto: © photonews

Vandaag stond de voorlaatste etappe in de Ronde van Wallonië op het menu en dat was opnieuw een kans voor de sprinters. Dit keer ging de overwinning echter naar een vroege vluchter, maar die won wel in... de massaspurt.

Zoals de traditie dat wil, trokken er opnieuw enkele renners ten aanval. Dit keer zaten daar toch wel wat opmerkelijke namen bij: Arnaud Démare, Thomas Boudat, Floris Gerts, Emiel Vermeulen, Elmar Reinders en Toon Aerts.

Met nog vijftien kilometer werd de kopgroep ingelopen. Diego Rosa en Quinten Hermans trokken nadien nog wel ten aanval, maar hun poging werd snel tenietgedaan. 

In de massaspurt bleek vervolgens vroege vluchter Arnaud Démare de snelste. De voormalig winnaar van Milaan-San Remo kon Bryan Coquard nog remonteren in de slotmeters. Szymon Sajnok werd tweede en Stijn Steels eindigde op de derde plek. Loïc Vliegen blijft ook na deze etappe gewoon in de leiderstrui.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties