Lotto Fix All heeft zijn plannetje klaar: "Met Bjorg Lambrecht voor het klassement"

Lotto Fix All heeft zijn plannetje klaar: "Met Bjorg Lambrecht voor het klassement"
Foto: © Photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De evolutie van Bjorg Lambrecht laat het allerbeste verhopen voor de toekomst. De laatste keer dat de jonge Belg wist te imponeren, was in de Dauphiné. Dan moet dat in de Ronde van Polen zeker lukken. De Belgische loterijploeg heeft in die wedstrijd overigens een thuisrijder die de weg kan wijzen.

Dat is Thomasz Marczynski. De koers gaat zaterdag van start in zijn geboortestad Krakau. Voornamelijk met zijn Belgische ploegmaats denkt Marczynski wel iets te kunnen betekenen in deze ronde. "Met Bjorg Lambrecht hebben we iemand die de capaciteiten heeft om voor het algemeen klassement te strijden", maakt de Pool zich sterk.

IN DE AANVAL MET WALLAYS

Waarom ligt deze wedstrijd Lambrecht dan zo goed? "De Ronde van Polen zit vol met korte en explosieve cols, wat hem perfect ligt. Ikzelf eindig meestal rond de tiende plaats in het klassement. Jelle Wallays en ik zullen meerdere keren proberen in de aanval te gaan en Enzo Wouters is er om de sprints voor zijn rekening te nemen."

Voorts behoren ook Sander Arméé, Carl Fredrik Hagen en Harm Vanhoucke tot de selectie. De Belgische ploeg zal tijdens de Ronde van Polen met speciale shirts te zien zijn, onder de naam Lotto Fix All. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties