Franse topsprinter plots haalbare piste voor Hilaire Van der Schueren
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 29 reacties

Wanty-Gobert toont belangstelling in Nacer Bouhanni

Franse topsprinter plots haalbare piste voor Hilaire Van der Schueren
Foto: © photonews

Gaat het Wanty-Gobert van Hilaire Van der Schueren zich gevoelig versterken met het oog op 2020. De hoop is alvast aanwezig binnen de rangen van het Belgische team. Zo maakt het zich sterk dat het kans maakt om Nacer Bouhanni te strikken, al ligt het niet in polepositie.

De wegen van Nacer Bouhanni en Cofidis scheiden eind dit jaar en dat is wellicht voor beide partijen geen moment te vroeg. Renner en ploeg liggen eigenlijk al een paar jaar overhoop met mekaar. Over intrinsieke snelheid beschikt hij zeker, maar door muizenissen in het hoofd behoren zijn betere prestaties al eventjes tot het verleden.

Bouhanni won in zijn carrière al drie etappes in de Vuelta en eindigde bovenaan het puntenklassement van de Giro in 2014. Wanty-Gobert kan hem misschien een omgeving verschaffen om weer het maximum uit zijn potentieel te halen.

FINANCIEEL HAALBAAR

Hilaire Van der Schueren schat de situatie in bij L’Équipe. "We hebben gepraat met het management van Bouhanni. Financieel is hij haalbaar, maar ik heb toch het gevoel dat hij voor Arkéa zal kiezen. Al hoor ik zeggen dat hij nog niet getekend heeft." Dat Wanty Bouhanni kan betalen, komt wellicht door de nakende komst van een derde grote sponsor.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic
20/03/2021 Milaan - San Remo

Nieuwste reacties