Remco Evenepoel is er dan toch nog niet helemaal uit: "Het heeft niks met het fiscale te maken"

Remco Evenepoel is er dan toch nog niet helemaal uit: "Het heeft niks met het fiscale te maken"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Remco Evenepoel had veel zin om de Clásica San Sebastián te rijden aan de zijde van Julian Alaphilippe. Door de opgave van de Fransman zal Evenepoel in deze koers alvast langer meegaan dan hem. Voor de start wou Evenepoel overigens nog wel iets kwijt.

De verhuis naar Monaco is dan toch nog niet in kannen en kruiken. Evenepoel wil in het buitenland bergop gaan trainen, maar ook Andorra kan alsnog zijn geliefkoosde bestemming worden. "Er zijn verschillende mogelijkheden. Ik heb er al met Phil over gesproken, maar ook met Alaphilippe, die in Andorra woont. Ik zal alles gaan bezoeken en dan pas beslissen", verkondigt Evenepoel aan VTM.

Eén verhaal wil hij wel uit de wereld helpen. "Als ik verhuis, is het om deftig te kunnen trainen. Het heeft helemaal niks met het fiscale te maken, want momenteel heb ik het geld niet om daarvan te kunnen profiteren. Ik weet dat er mensen zijn die denken dat ik het voor de centen doen, maar dat is totaal niet waar."

INVESTERING IN DE TOEKOMST

De uitbouw van zijn sportieve carrière, dat is het enige waar Evenepoel aan denkt. "Ik weet waar ik mee bezig ben en wat mijn doelen zijn. Ik zal daar niet snel van afwijken. Verhuizen is een investering in mijn toekomst, richting de rondes en de klimwedstrijden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties