OFFICIEEL: Oliver Naesen verwelkomt zijn broer bij hem in het team
Redactie
| 0 reacties

Lawrence Naesen gaat net als zijn broer Oliver bij AG2R rijden

OFFICIEEL: Oliver Naesen verwelkomt zijn broer bij hem in het team
Foto: © photonews

Er valt weer wat Belgisch transfernieuws te melden en het is goed nieuws voor de familie Naesen. Voortaan rijden Oliver en Lawrence bij dezelfde wielerploeg. Lawrence Naesen maakt immers de overstap van Lotto Soudal naar het Franse AG2R, waar Oliver sinds 2017 actief is.

Een verrassing is het allerminst. Lawrence Naesen had zijn overstap eigenlijk zelfs al verklapt op de radio, maar het was nog wachten op de officiële aankondiging en die is nu gebeurd. AG2R bevestigt dat Lawrence Naesen een contract getekend heeft voor twee seizoenen.

"Ik ga hetzelfde truitje dragen dan mijn broer. Dit is een droom die ik realiseer. Het was echt een doel zodra ik profrenner ben geworden", reageert de opgetogen nieuwkomer van AG2R. "Ik lig erop gebrand om mijn progressie in de Vlaamse koersen verder te zetten."

Teammanager Vincent Lavenu is er zeker van dat de jongste van de twee broers zijn ploeg iets kan bijbrengen. "Lawrence bezit de ervaring en de cultuur van de Vlaamse koersen. Zijn komst gaat onze groep in de kasseikoersen versterken.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties