Teamdokter Lotto-Soudal geeft meer uitleg bij overlijden Lambrecht: "Bjorg had een mirakel nodig, maar het was hem niet gegund'
Arjen T'Sjoen
| 11 reacties

Teamdokter Meirhaeghe gaf meer uitleg bij het ongeluk

Teamdokter Lotto-Soudal geeft meer uitleg bij overlijden Lambrecht: "Bjorg had een mirakel nodig, maar het was hem niet gegund'
Foto: © photonews

Twee dagen na het fatale ongeluk van Bjorg Lambrecht gaf teamdokter Maarten Meirhaeghe meer uitleg. "Bjorg had een mirakel nodig, maar het was hem niet gegund", vertelde hij in een persbericht.

Meirhaeghe gaf meer details over het ongeluk: "Bjorg is overleden aan een grote scheur van de lever die een massieve inwendige bloeding veroorzaakt heeft. Ten gevolge daarvan heeft Bjorg een hartstilstand gekregen", aldus Meirhaeghe.

"Bjorg heeft de grootst mogelijke pech gehad door de manier waarop hij ten val gekomen is. Bij dergelijke inwendige bloeding is een mirakel nodig, een mirakel dat Bjorg niet gegund was. De plaats en het tijdstip hadden geen invloed op de gevolgen. Zelfs mocht dergelijk letsel zich in een ziekenhuis voltrokken hebben, is de kans op een slechte afloop reëel."

 
 
 
 
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

14/12/2019 GP Mario de Clercq
15/12/2019 Vlaamse Druivencross
21/12/2019 Waaslandcross
22/12/2019 Citadelcross
26/12/2019 Heusden-Zolder

Nieuwste reacties