Alaphilippe en zijn ploegmaten nodigen fans uit op stage in december

Wielerfans kunnen mee trainen met Deceuninck-Quick.Step in Calpe

Alaphilippe en zijn ploegmaten nodigen fans uit op stage in december
Foto: © photonews

Droom je ervan om aan te zijde te rijden van Julian Alaphilippe? Of in het gezelschap te vertoeven van Remco Evenepoel? Dan kan dat, want Deceuninck-Quick.Step zet de deur open voor fans die met de profs willen trainen tijdens het winterkamp. Geïnteresseerden moeten dan wel naar Calpe.

Daar trekt Deceuninck-Quick.Step in december immers opnieuw naar toe voor zijn winterstage. "In deze regio vinden we alle soorten terreinen. Vlakke wegen langs de kust, een golvend parcours en beklimmingen. Het ongelooflijke landschap van Calpe geeft het een magisch aura", vindt Julian Alaphilippe.

De Fransman beseft dat de renners en iederen die betrokken is bij Deceuninck-Quick.Step, er op hun wenken bediend worden. "Dankzijj het professionalisme en de passie van ons hotel en de faciliteiten die ons enkel doen focussen op training, is dit de perfecte ervaring om mee te maken. Wat is er beter dan met ons te trainen tijdens de winter?"

BEGELEIDE FIETSTOCHTEN EN MEERIJDEN MET PROFS

Van 8 tot 15 december kun je dus deelnemen aan The Wolfpack Bike Experience in Calpe. Dan kan je er terecht in een viersterrenhotel en worden er begeleide fietstochten ingericht. Bovendien kan je dus ook meerijden met de profs, wijn proeven en genieten van concerten. Wie geïnteresseerd is, moet er wel iets voor over hebben. De prijs hiervoor bedraagt 1750 euro. De inschrijvingen lopen tot eind oktober.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties