BinckBank Tour brengt samen met supportersclub Bjorg Lambrecht hulde aan overleden renner

Derde etappe BinckBank Tour staat in het teken van Bjorg Lambrecht

BinckBank Tour brengt samen met supportersclub Bjorg Lambrecht hulde aan overleden renner

Vanaf twaalf augustus gaat de BinckBank Tour van start. Het overlijden van Bjorg Lambrecht werpt echter een donker licht op de koers. In de derde etappe van en naar Aalter zal er door Knesselare, het dorp van Lambrecht, gereden worden.

Die dag zal dus grotendeels in het teken van Lambrecht staan. Dat heeft Dirk De Smul, Schepen van Sport in Aalter, bevestigd op een persconferentie. "We waren zo fier dat we de start en aankomst van de derde etappe toegewezen kregen. Die euforie is helemaal omgeslagen. We laten de festiviteiten doorgaan maar met een zwart randje."

Alle betrokken partijen willen eer betuigen aan Lambrecht. "Daarom hebben wij in samenspraak met de organisatoren beslist een moment van stilte te houden voor aanvang van de rit. We betrekken de supportersclub van Bjorg Lambrecht terdege in het geheel van de huldiging."

PASSAGE AAN SUPPORTERSLOKAAL?

Een passage aan het supporterslokaal van de overleden renner is vooralsnog nog niet voorzien. "Misschien moeten we het daar eens over hebben met de organisatoren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties