Deceuninck - Quick Step schuift drie kandidaat-winnaars naar voor in de BinckBank Tour
Hannes Van Gael
Hannes Van Gael
| 3 reacties

Selectie BinckBank Tour: Stybar, Jungels en Gilbert zijn de speerpunten van Deceuninck - Quick Step

Deceuninck - Quick Step schuift drie kandidaat-winnaars naar voor in de BinckBank Tour
Foto: © photonews

Nog vier dagen en de renners gaan van start in de BinckBank Tour. Deceuninck - Quick Step heeft een zevental afgevaardigd voor de WolrdTour-rittenkoers in België en Nederland met drie prominente kanshebbers voor de eindzege.

Voor de vijftiende editie van de BinckBank Tour wordt er bij Deceuninck - Quick Step gerekend op Bob Jungels, Philippe Gilbert en Zdenek Stybar voor de eindwinst. Naast Gilbert zitten er met Iljo Keisse en Tim Declercq nog twee Belgen in de selectie. Alvaro Hodeg en Florian Sénéchal vervolledigen de zevenkoppige selectie.

Het eerste deel van de rittenkoers, die loopt van 12 tot 18 augustus, is voor de sprinters, vervolgens is het aan de klassementsmannen in de Ardennen, tijdens de tijdrit in Den Haag en het klassiekerswerk in en rond Geraardsbergen.

"Voor het algemeen klassement kijken we naar Philippe, Bob en Styby (Gilbert, Jungels en Stybar, nvdr.) en in de massasprints moet Alvaro (Hodeg, nvdr.) goede resultaten neerzetten", aldus ploegleider Tom Steels vier dagen voor aanvang van de BinckBank Tour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties