Doorstart lijkt alsnog in de maak voor Katusha, piste Van der Poel wel nog niet helemaal van tafel

Katusha gaat mogelijk dan toch door in 2020

Doorstart lijkt alsnog in de maak voor Katusha, piste Van der Poel wel nog niet helemaal van tafel
Foto: © photonews

Goed nieuws voor alle renners en andere teamleden bij Katusha-Alpecin. Waar ook Jens Debusschere bij is. Het ziet er naar uit dat Katusha dan toch zal doorgaan met de huidige wielerploeg in 2020. Definitief is dat wel nog niet, want ondertussen worden er nog onderhandelingen gevoerd met Corendon.

Volgens Het Nieuwsblad zou ploegmanager Alexis Schoeb dicht zijn bij een akkoord dat de toekomst van de ploeg veiligstelt. Die toekomst is nu toch al enige tijd onzeker. Tegelijkertijd is ook een fusie tussen Katusha en Corendon-Circus niet helemaal van de baan.

OVERNAME CORENDON DOOR SUNWEB

Steven van der Heijden, de CEO van Corendon, liet aan BNR weten dat de ploeg van Mathieu van der Poel nog steeds gesprekken voert met Katusha. Corendon werd onlangs overgenomen door Sunweb en het bedrijf is niet van plan om twee aparte wielerploegen te sponsoren.

Wat er finaal ook uit de bus komt, het heeft ook invloed op het Franse Total Direct Energie. Dat had gehoopt om de licentie van Katusha in te nemen en zo de stap te zetten naar de WorldTour.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties