Evenepoel komt belofte na: "Deze overwinning is voor Bjorg Lambrecht en Stef Loos"

Remco Evenepoel draagt tijdritzege op EK op aan Bjorg Lambrecht en Stef Loos

Evenepoel komt belofte na: "Deze overwinning is voor Bjorg Lambrecht en Stef Loos"
Foto: © photonews

Geen prestatie te straf voor Remco Evenepoel tegenwoordig. Terwijl de andere favorieten zich slechts met seconden van mekaar onderscheidden, deed Evenepoel duidelijk nog een stuk beter in de tijdrit op het EK in Alkmaar. Een zege die hij zoals beloofd opdraagt aan zij die ons te vroeg verlieten.

Al wat Remco Evenepoel op de fiets wil verwezenlijken, lijkt wonderwel te lukken. De Belgische youngster zit in een supervorm. "Het is ongelooflijk. Vorige week nog San Sebastián en nu dit. Ik kan het niet geloven", staat de Europese kampioen tijdrijden er zelf van te kijken.

Evenepoel liet vooraf al verstaan dat hij met een zege gestorven renners wilde eren, maar dan moet je het ook nog kunnen natuurlijk. "Ik zei iedereen van het Belgian Cycling-team dat ik de sterren zou nemen voor de sterren aan de hemel. Dat heb ik gedaan. Dit is niet mijn overwinning. Dit is een overwinning voor Bjorg Lambrecht en voor Stef Loos, mijn overleden ploegmaat."

Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen 

Na deze nieuwe triomf gaat de vraag weer rijzen waar Evenepoel met zijn enorme potentieel gaat uitkomen in zijn carrière. "Ik weet niet wat de toekomst gaat brengen. Ik geniet van het moment. Deze is voor enkele jongens in de hemel."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties