Greg Van Avermaet trekt met vernieuwde moed naar de BinckBank Tour

Greg Van Avermaet trekt met vernieuwde moed naar de BinckBank Tour
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Er lijkt maar geen slijt te komen op Greg Van Avermaet. De grote overwinningen blijven misschien wat uit dit jaar, maar de regelmaat is er zeker wel. Bovendien blijft Van Avermaet overal meedoen. Aan een rustperiode lijkt hij geen nood te hebben. Ook in de BinckBank Tour is hij er straks weer bij.

Een wedstrijd die hem wel genegen is. "De BinckBank Tour is een koers die me altijd goed lag in het verleden." Ook over de vorm hoeft er niet al te veel getwijfeld te worden. "Ik was blij met mijn prestatie in San Sebastián. Ik heb kunnen tonen dat er nog altijd wat in de benen zit."

BELANGRIJKE RITTEN AL AANGEDUID

Van Avermaet komt dus wel aan de start met enige ambitie. "Mijn doel zal zijn om te gaan voor een goede uitslag in het algemeen klassement. De ritten in Houffalize en Geraardsbergen zullen samen met de korte tijdrit het belangrijkst zijn."

De vraag blijft: heeft de opeenvolging van al die wedstrijden dan geen effect op hem? "Ik ben erg gemotiveerd. We zullen zien hoe mijn lichaam reageert, maar ik kijk uit naar de koers."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties