Bennett houdt lippen stijf over mogelijke overstap naar Deceuninck-Quick.Step: "Er is van alles aan het gebeuren"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 5 reacties

Ritwinnaar Sam Bennett verwacht snel nieuws over zijn toekomst

Bennett houdt lippen stijf over mogelijke overstap naar Deceuninck-Quick.Step: "Er is van alles aan het gebeuren"
Foto: © photonews

Een uitgelaten Sam Bennett aan de aankomst van de eerste rit in de BinckBank Tour in Hulst. Dat is ook begrijpelijk na zijn knappe ritzege. Door zijn snelle sprintersbenen nog eens te tonen, bewees de Ier ook dat hij een aanwinst kan zijn voor Deceuninck-Quick.Step.

Op dertig juni kroonde Bennett zich in Londonderry nog tot Iers kampioen. Nu wint hij ook in de BinckBank Tour. "Het is mijn eerste overwinning in deze trui. Ze is er snel gekomen. Ik ben er heel blij mee", zegt de spurter van Bora aan Sporza. "Het was redelijk gevaarlijk. Ik probeerde gewoon vooraan te blijven zitten. Ik probeerde me vast te klampen aan de grotere sprinttreintjes en uit de problemen te blijven."

LINK MET BELGIË

Bennett is overigens in ons land geboren. Dat maakt zijn zege in de BinckBank Tour, die toch voor een groot stuk over Belgische wegen loopt, nog wat specialer. "Het is heel moeilijk om in België te winnen. Er is altijd een zekere link met dit land."

Die band zou binnenkort nog groter kunnen worden, want het is een publiek geheim dat Deceuninck-Quick.Step grote belangstelling in hem toont. "Er is momenteel van alles aan de gang, ik kan er dus niet over spreken. Er zal snel nieuws zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties