Lotto met grote ambities en donkere schaduw naar BinckBank Tour: "De knop omdraaien is allesbehalve eenvoudig"
Redactie
| 0 reacties

Lotto gaat ondanks overlijden Lambrecht proberen BinckBank Tour te winnen

Lotto met grote ambities en donkere schaduw naar BinckBank Tour: "De knop omdraaien is allesbehalve eenvoudig"
Foto: © photonews

Lotto Soudal krijgt deze week de kans om echt weer een gooi naar winst te doen in een koers. Het heeft met Tim Wellens immers één van de grote favorieten in de BinckBank Tour. Het is toch niet simpel om weer echt te gaan focussen op koersen, zo kort nog na het overlijden van Bjorg Lambrecht.

Met Tim Wellens hebben we iemand die zich al twee keer tot eindwinnaar wist te kronen", weet sportdirecteur Herman Frison. "Het is dus ook logisch dat Tim opnieuw onze kopman zou zijn. Het moeilijke aan deze BinckBank Tour is dat je hem niet elke rit kan winnen, maar wel elke rit kan verliezen."

Het verlies van ploegmaat Bjorg Lambrecht zit nog diep 

Herman Frison

Frison zal vooral moeten waken over de mentale toestand van zijn renners. "Het verlies van ploegmaat Bjorg Lambrecht zit nog altijd diep en het vergt tijd om zo iets een plaats te kunnen geven. Het voelt alsof er een donkere schaduw boven onze ploeg hangt."

De vraag is of de renners onder de gegeven omstandigheden hun beste niveau kunnen halen. "De knop omdraaien is allesbehalve eenvoudig, maar we gaan er alles aan doen om Tim naar een zo goed mogelijk eindresultaat te loodsen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties