Deutschland Tour strikt reeds Alaphilippe en andere grote naam

Deutschland Tour strikt reeds Alaphilippe en andere grote naam
Foto: © photonews

De meest strijdlustige renner uit de Ronde kan Frankrijk kan weer opnieuw aan de slag na zijn opgave in de Clásica San Sebastián. Hervatten doet de Fransman van Deceuninck-Quick.Step eind augustus in de Deutschland Tour. Daar verwachten ze nog schoon volk.

De Deutschland Tour, oftewel de Ronde van Duitsland, werd liefst acht jaar lang niet verreden. Vorig jaar maakte de rittenkoers zijn comeback op de kalender. Matej Mohoric won de wedstrijd. Ook dit jaar staat de Deutschland Tour op de kalender en er mag gehoopt worden op een sterk deelnemersveld.

EERSTE KOERS VOOR THOMAS SINDS DE TOUR

Volgens Cycling Weekly zullen Julian Alaphilippe en Geraint Thomas zeker aan de start verschijnen. Toch twee grote namen. Alaphilippe was de grote smaakmaker uit de voorbije Ronde van Frankrijk en Thomas eindigde tweede in de Tour. Voor die laatste zal het zijn eerste wedstrijd worden sinds hij Parijs bereikte.

De Deutschland Tour zal vier dagen duren. De eerste etappe staat op het programma op donderdag 29 augustus. Afsluiten doet de koers dan op zondag 1 september.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties