Ploeg van Van Avermaet gaat langer door met Duitser die in extremis werd binnengehaald

Jonas Koch verlengt bij CCC tot 2021

Ploeg van Van Avermaet gaat langer door met Duitser die in extremis werd binnengehaald
Foto: © photonews

Het was een huzarenstukje om eind 2018 nog heel rap de nieuwe CCC-ploeg voor 2019 samen te stellen. Dat mocht ook Jonas Koch aan de lijve ondervinden. Pas helemaal op het einde kreeg hij nog een contract. Intussen wist de ploegmaat van Van Avermaet zijn bazen wel al te charmeren.

De 26-jarige Duitser heeft een contractverlenging ondertekend tot 2021. Zijn puntentrui in de Ronde van Oostenrijk uitgezonderd is zijn beste notering een zevende plaats in Halle-Ingooigem. Vooral in het eerste deel van het jaar kon Koch zijn potentieel tonen.

Ik voel me geweldig bij dit team 

"Ik ben heel blij dat ik bij CCC kan blijven in 2020 en 2021. Ik voel me geweldig bij dit team. De entourage is zeer professioneel. Ik vind dat dit de goede plaats is om me verder te ontwikkelen en te presteren op het hoogst mogelijke niveau in het wielrennen", besluit Koch.

In dat geval kan hij nog van nut zijn voor Van Avermaet & co. "De volgende twee jaar zou ik de kapiteins van het team zo goed mogelijk willen ondersteunen, maar een ander groot doel is om mijn eigen progressie verder te zetten. En het meeste te halen uit de opportuniteiten die zich voordoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties