Sam Bennett remonteert opnieuw rappe Belg in BinckBank Tour
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Bennett houdt Philipsen van de overwinning in Ardooie

Sam Bennett remonteert opnieuw rappe Belg in BinckBank Tour
Foto: © photonews

Sam Bennett mocht ook op de tweede dag van de BinckBank Tour een glimlach op zijn gezicht toveren. De Ier van Bora-Hansgrohe was opnieuw de snelste man. Jasper Philipsen liet ons wel even dromen van een Belgische ritzege, maar zover kwam het uiteindelijk dus niet.

De tweede etappe van de BinckBank Tour werd toch wel enigszins ontsierd door een paar valpartijen. Eerst moest Maarten Wynants naar het ziekenhuis met een ontwrichte schouder. Nadien waren Vandenbergh en Nieuwenhuis betrokken in een val na een scherpe bocht naar rechts. Dit keer was het wel minder erg.

Aan de finish in Ardooie werd er zoals verwacht gesprint om de overwinning. In de eerste rit toonde Edward Theuns zijn snelle sprintersbenen en dit keer was het Jasper Philipsen die om weg was een Belgische glansrol te vertolken.

PHILIPSEN TE VROEG OP KOP

Ook bij Philipsen zat er behoorlijk wat snelheid op, maar de spurter van UAE kwam te vroeg op kop. Zo was het nog een makkie voor Bennett om hem te remonteren. Een mooie twee op twee dus voor de leider in de wedstrijd. Dylan Groenewegen moest vrede nemen met de derde plaats in de rituitslag.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/02/2020 - 02/02/2020 WK
05/02/2020 Parkcross
08/02/2020 Krawatencross
09/02/2020 Noordkempen Merksplas
15/02/2020 Noordzeecross

Nieuwste reacties