Pozzovivo vreest voor het einde van zijn carrière na meerdere breuken
Redactie
| 3 reacties

Domenico Pozzovivo vreest voor zijn carrière als profwielrenner

Pozzovivo vreest voor het einde van zijn carrière na meerdere breuken
Foto: © photonews

De aanrijding met een auto tijdens een trainingsrit zou weleens verregaande gevolgen kunnen hebben voor Domenico Pozzovivo. De Italiaanse klimmer vreest voor het einde van zijn carrière.

Dinsdag konden we u al melden dat Domenico Pozzovivo niet zal deelnemen aan de Vuelta, waar hij kopman zou zijn voor Team Bahrain Merida, na een ongeval op training. Maar de wielrenner vreest dat de gevolgen nog erger kunnen zijn dan dat.

"Ze hebben mijn carrière beëindigd", zei Pozzovivo niet lang na het accident tegen zijn vrouw aan de telefoon. Dat weet Het Nieuwsblad. Het verdict: gebroken scheenbeen, gebroken arm, en een gebroken kuitbeen. Pozzovivo is ook al 36 jaar, wat natuurlijk niet meer zo jong is voor een profwielrenner

Emilio Magni, de ploegdokter van Bahrain Merida, vond het nog te vroeg om uitspraken te doen over het mogelijke einde van Pozzovivo's carrière. "Het zal moeilijk worden om te revalideren, maar renners realiseren wel vaker zaken die ikzelf niet voor mogelijk zou hebben gehouden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties