Wie geeft zijn seizoen glans in de Vuelta? Velen hebben nog iets goed te maken ...
Redactie
| 0 reacties

Wie geeft zijn seizoen glans in de Vuelta? Velen hebben nog iets goed te maken ..

Wie geeft zijn seizoen glans in de Vuelta? Velen hebben nog iets goed te maken ...
Foto: © photonews

Nog een dikke week tot de start van de Vuelta, de derde grote ronde dit jaar. Nu al lijkt duidelijk dat dat opnieuw een race wordt waar velen hun seizoen gaan proberen helemaal goed te maken. En dat zal voor een hopelijk leuke race zorgen.

Primoz Roglic was misschien wel dé favoriet voor de Giro d'Italia, maar hij kon het niet waarmaken en mikt nu dus op de Vuelta om zijn seizoen extra glans te geven. Hetzelfde kan gezegd worden van Geraint Thomas, topfavoriet in de Tour de France - zijn teamgenoot Bernal bleek sterker.

Miguel Angel Lopez was begin dit seizoen in bloedvorm voor Astana, maar kon het in de grote rondes ook telkens net niet afmaken. Hetzelfde kan gezegd worden van Valverde en Quintana, die een eerder teleurstellende Tour de France reden.

Vele namen

Wout Poels, Simon Yates, Fabio Aru, Jakob Fugslang, ... Renners genoeg die nog iets goed te maken hebben dit seizoen. Anderen komen dan weer met goede vorm uit de Tour en willen misschien wel doortrekken: Kruijswijk, Uran, ... 

En wat met Carapaz? Hij werd vorig jaar achttiende in de Vuelta, maar won eerder dit seizoen de Giro d'Italia. Kan hij zich nog eens warmmaken om een nieuwe toprace naar een goed einde te brengen? Spanning verzekerd!

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties