Patrick Lefevere heeft het opnieuw goed gezien met nieuwe transfer, is er stilaan een groter plan Evenepoel?

Redactie
| 6 reacties
Patrick Lefevere heeft het opnieuw goed gezien met nieuwe transfer, is er stilaan een groter plan Evenepoel?
Foto: © photonews

Patrick Lefevere heeft een neus voor talent, dat weten we al langer dan vandaag. En dat heeft hij nu ook opnieuw bewezen met een toptransfer, die ook mogelijk al kadert in de manier waarop Deceuninck in de toekomst het geweer van schouder deels kan veranderen.

Deceuninck - Quick-Step gaat de komende twee seizoenen alvast in zee met het Portugese wonderkind João Almeida. Die was de voorbije jaren al een paar keer op proef bij het team van Patrick Lefevere en wist te overtuigen.

In de Tour of Utah deed hij het nog goed met onder meer een achtste plek in de etappe die door Ben Hermans werd gewonnen. Vorig jaar won hij nog Luik-Bastenaken-Luik voor beloften en werd hij tweede in de Ronde van Italië voor beloften en zevende in de Tour de l'Avenir.

Tourploeg?

Flink wat adelbrieven die de Portugees kan voorleggen en die perfect kaderen in het soort talent dat Lefevere naar zijn ploeg wil halen. Dit seizoen was het namelijk wat minder voor Almeida, maar Lefevere beseft dat hij hem beter kan maken.

Bovendien kan Almeida in de toekomst zeker een man worden die een bergje over kan. Hij kan op die manier net als die andere youngster Bagioli mogelijk een pion worden in de Tourdromen van dat grootste talent in de stal, Remco Evenepoel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl

Nieuwste reacties