Iljo Keisse het grote uithangbord van dernycriterium
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Dernycriterium 's Gravenwezel strikt Iljo Keisse

Iljo Keisse het grote uithangbord van dernycriterium
Foto: © photonews

Het is al een bewogen jaar geweest voor Iljo Keisse, maar nu hij weer pijnvrij kan fietsen, kan hij Deceuninck-Quick.Step weer vele diensten bewijzen. Ondanks zijn dienende rol blijft Keisse een uitermate populaire renner. Dat blijkt ook uit zijn aanwezigheid op het criterium in 's Gravenwezel.

Het gaat dan om het dernycriterium dat maandagavond doorgaat. In 's Gravenwezel zijn ze maar al te blij dat met het deelnemersveld. "Het is de 25ste keer dat er in 's Gravenwezel een dernycriterium gereden wordt. Dankzij een financiële inspanning van het gemeentebestuur, kunnen we dit zilveren jubileum op waardige wijze vieren", zegt organisator Raymond Persyn aan GvA.

DERNYSPECIALIST

"Zo wisten we met Iljo Keisse een vaste waarde van Deceuninck-Quick.Step onder contract te leggen. De Gentenaar is een dernyspecialist en biedt altijd waar voor zijn geld. Laurens De Vreese behoort tot het team van Astana dat dit jaar furore maakt", haalt Persyn de grootste namen aan die aan de start komen.

Maandagavond om 18u30 zullen alle deelnemers voorgeschoteld worden. Waarna het cirtierium kan beginnen met twee dernyreeksen en later op de avond is er dan de grote finale.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice
11/03/2020 - 17/03/2020 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties