Victor Campenaerts bevestigt zijn toekomstige werkgever: "Heb het altijd een aantrekkelijk project gevonden"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 4 reacties

Campenaerts bevestigt overstap naar Dimension Data

Victor Campenaerts bevestigt zijn toekomstige werkgever: "Heb het altijd een aantrekkelijk project gevonden"
Foto: © photonews

De voorbije dagen is duidelijk geworden waar Victor Campenaerts naartoe zal trekken. Een officiële aankondiging was er nog niet, maar Campenaerts heeft nu zelf bevestigd dat Dimension Data zijn nieuwe werkgever zal worden. Of Team NTT, want de ploeg gaat van naam veranderen.

Campenaerts wiste alle twijfel uit in een gesprek met Het Nieuwsblad. "Toen eind juni bleek dat Lotto-Soudal niet meer de intentie had om mij per se te houden, ben ik zelf op zoek gegaan naar andere opties. Ofwel koos ik voor een hyperprofessionele omgeving zoals Ineos. Ofwel koos ik voor een ploeg waar ik alle vrijheid zou hebben om mij toe te leggen op het tijdrijden. Met Dimension Data is het dat tweede geworden."

Zijn keuze voor het team dat eerder Serge Pauwels in dienst had, komt niet uit de lucht vallen. "Ik kende de ploeg van Dimension Data al langer en heb het altijd een aantrekkelijk project gevonden. De renners krijgen er veel kansen om vrij te koersen."

GOED GEVOEL TIJDENS GESPREKKEN

De gesprekken met de ploeg lopen dan ook al geruime tijd. "Nog voor de Tour zat ik een eerste keer samen met het management van Dimension Data. Ik had meteen een goed gevoel tijdens de gesprekken met sportief manager Rolf Aldag." Campenaerts tekende een contract voor drie seizoenen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

29/02/2020 Omloop het Nieuwsblad
01/03/2020 Kuurne-Brussel-Kuurne
07/03/2020 Strade Bianche
08/03/2020 - 15/03/2020 Paris-Nice
11/03/2020 - 17/03/2020 Tirreno-Adriatico

Nieuwste reacties