Dylan Teuns wil na zijn knappe zege op La Planche des Belles Filles nu ook scoren in de Vuelta

Arjen T'Sjoen
| 1 reacties
Dylan Teuns wil na zijn knappe zege op La Planche des Belles Filles nu ook scoren in de Vuelta
Foto: © photonews

Deze zaterdag gaat de Ronde van Spanje van start in Torrevieja. Opnieuw een belangrijke uitdaging voor onze landgenoot Dylan Teuns.

Geen Vincenzo Nibali, Domencio Pozzovivo (door blessure), Sonny Colbrelli of Rohan Dennis bij Bahrain-Merida aan de start van de Ronde van Spanje. De formatie kiest voor een groep vrijbuiters en dat kan onze landgenoot Dylan Teuns enkel maar ten goede komen.

Naast Dylan Teuns staan ook Yukiya Arashiro, Phil Bauhaus, Heinrich Haussler, Mark Padun, Domen Novak, Hermann Pernsteiner en Luka Pibernik op het startblad. Bauhaus mag zich in de massasprints laten zien en Padun, Teuns en Pernsteiner kunnen normaal gezien in de bergen ook een hele tijd mee.

Van Hooydonck

Bij CCC begint de jonge Nathan Van Hooydonck dan weer voor het eerst aan een grote ronde. Geen Greg Van Avermaet, hij bereidt zich na een zware Ronde van Frankrijk voor op de Canadese koersen in Québec en Montréal. Verder doen ook Szymon Sajnok, Francisco Ventoso, Will Barta, Pawel Bernas, Patrick Bevin, Victor de la Parte en Jonas Koch mee. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties