Dit zijn onze sterren voor het algemene klassement in de Vuelta

Redactie
| 0 reacties
Dit zijn onze sterren voor het algemene klassement in de Vuelta
Foto: © Photonews

De Vuelta staat stilaan op punt van beginnen en dus wordt het tijd om stilaan vooruit te blikken naar de race. Wie maakt kans op de prijs voor het eindklassement?

Het eindklassement in de Vuelta wordt er dit jaar misschien wel eentje van renners die nog iets hebben goed te maken voor eerder dit seizoen. Carapaz leek een van de favorieten, maar hij viel letterlijk en figuurlijk uit voor de start van de race.

En dus is het misschien wel uitkijken naar sterke blokken. Zo heeft Astana met Miguel Angel Lopez én Jakob Fuglsang twee erg hete ijzers in het vuur, terwijl Rigoberto Uran bij Education First wordt bijgestaan door drie héél talentvolle jonkies, waarvan we vooral van Higuita wel iets verwachten.

Vele favorieten

Movistar (Valverde, Quintana, ...) blijft ook een bijzonder sterk team, al is de vraag of er überhaupt een teamgevoel is bij de Spaanse Armada. En dan zijn er nog vele andere namen die wel eens iets kunnen laten zien: Pogacar, de mannen van Ineos (met Poels én Hart op kop), Chaves, Aru, ...

Mannen genoeg die iets kunnen laten zien in deze Vuelta, maar bij velen is het afwachten of ze drie weken lang het nog kunnen opbrengen na een voor velen lang en slopend seizoen te zijn geweest. Er zijn vele favorieten, niemand steekt er écht bovenuit lijkt het wel. De top-2 van vorig jaar is er bovendien ook niet met Yates en Mas.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

05/04/2020 Ronde van Vlaanderen
06/04/2020 - 11/04/2020 Ronde van het Baskenland
08/04/2020 Scheldeprijs
12/04/2020 Parijs-Roubaix
15/04/2020 Brabantse Pijl

Nieuwste reacties