Caleb Ewan wil schitteren in Hamburg: "Wennen als kersverse vader"

Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt
| 0 reacties
Caleb Ewan wil schitteren in Hamburg: "Wennen als kersverse vader"
Foto: © photonews

Caleb Ewan is na een vermoeiende Tour de France opnieuw klaar om te schitteren. Dat gaat hij proberen te doen in Hamburg.

“Ik was behoorlijk moe na de Tour en met onze baby in huis verliep de recuperatie niet ideaal. Het is een uitdaging om je aan te passen aan het vaderschap en ik moet er nog steeds wat aan wennen", aldus Caleb Ewan

"Je slaapt niet zo goed, maar toch moet er getraind worden. Ik denk dat het herstel na de Tour vrij goed ging, maar niet perfect."

Tourconditie

Toch wil hij knallen in de Hamburg Classic: "Het is een belangrijke koers, ik wil graag meestrijden voor de zege al weet ik niet hoe goed de conditie exact is. Ik hoop te profiteren van mijn Tourconditie."

Het wordt uiteraard afwachten hoe de benen aanvoelen zondag. Hopelijk gaat het goed, zodat ik de vorm kan meenemen richting de Ronde van Duitsland. Er zijn enkele sprintkansen en hopelijk kan ik een rol van betekenis spelen. Het is een lang seizoen geweest en ik had ook nog nooit eerder een volledige Grote Ronde voltooid, dus moet ik hopen op goede benen om enkele mooie resultaten te behalen."

Selectie Lotto Soudal: Stan Dewulf, Caleb Ewan, Roger Kluge, Nikolas Maes, Rémy Mertz, Maxime Monfort  en Lawrence Naesen.

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

22/09/2019 Trek CX Cup
29/09/2019 WK Yorkshire
05/10/2019 Berencross
06/10/2019 GP Neerpelt
12/10/2019 Ronde van Lombardije

Nieuwste reacties