Vriendin fier op Marcel Kittel: "Kies toch echt voor profi papa"

Vriendin fier op Marcel Kittel: "Kies toch echt voor profi papa"
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Katusha is de laatste wielerploeg geworden uit de carrière van Marcel Kittel. De Duitser heeft zijn afscheid aangekondigd. Ook voor zijn vriendin Tess von Piekartz zullen de voorbije maanden niet de gemakkelijkste geweest zijn. Ze blijft hem alleszins volop steunen.

De voormalige volleybalspeelster kaart op Instagram het afscheid van haar vriend aan het wielrennen aan. "De kogel is door de kerk. Het was een onrustige tijd, maar ik ben supertrots op wat je de afgelopen jaren gedaan hebt. Ik wil je bedanken voor de vijf onvergetelijke jaren dat ik mocht genieten van jouw sportcarrière", richt ze zich tot Marcel Kittel.

Ik kijk uit naar onze mooie toekomst 

Tess von Piekartz

Van talloze triomfen naar het mindere einde: het was ongetwijfeld een echte rollercoaster. "Het waren ups en downs. We hebben gelachen en gehuild. Nu begint een ander, nieuw leven en ik kijk met spanning en nieuwsgierigheid uit naar onze mooie toekomst."

Het koppel is overigens in blijde verwachting van hun eerste kindje. "Profi wielrenner of profi papa, dan kies ik toch echt voor profi papa", laat Tess von Piekartz weten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties