Peeters en Lefevere onthutst: "Jumbo-Visma heeft ons overwinning afgepakt"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 40 reacties

Wilfried Peeters en Patrick Lefevere hekelen stilstaan van wagen van Jumbo-Visma

Peeters en Lefevere onthutst: "Jumbo-Visma heeft ons overwinning afgepakt"
Foto: © photonews

Het scheelde erg weinig of Deceuninck-Quick.Step had de ploegentijdrit in de Vuelta gewonnen. Dat de ploeg alle zeilen moest bijzetten om een stilstaande ploegwagen van Jumbo-Visma te ontwijken, speelde niet in het voordeel. Wilfried Peeters en Patrick Lefevere waren er niet over te spreken.

Enkele renners van Jumbo-Visma gingen in een gladde bocht onderuit. De derde ploegwagen van de Nederlandse formatie werd vervolgens langs de buitenkant van de weg geparkeerd en dat terwijl de mannen van Deceuninck-Quick.Step in aantocht waren.

"Het is een wonder dat we met z'n allen de auto konden vermijden", zegt Wilfried Peeters aan Het Nieuwsblad. "Door dat voorval waren we wel wat renners kwijt zodat ik opdracht moest geven om wat in te houden. Jumbo-Visma heeft ons de overwinning afgepakt."

LEFEVERE 'BEDANKT' PLUGGE

Als Peeters het al zo onomwonden verwoordt, dan kun je er van op aan dat Patrick Lefevere zich ook niet koest houdt. "Wie laat er nu op zo'n manier een auto achter op het parcours? Wat was de bedoeling van die stommerik van een chauffeur? Ik heb ploegmanager Plugge aan de finish bedankt. Hij lachte, maar ik denk niet dat hij dan al wist wat voor toeren zijn werknemer had uitgehaald."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

01/08/2020 - 04/08/2020 Ronde van Occitaniƫ
03/08/2020 - 09/08/2020 Tour de Pologne
05/08/2020 Milaan-Turijn
06/08/2020 Mont Ventoux DƩnivelƩ
06/08/2020 - 09/08/2020 Ronde van Tsjechiƫ

Nieuwste reacties