Ullrich niet langer vervolgd voor mishandeling van prostituee na betaling van boete
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 2 reacties

Ullrich betaalt prostituee 7200 euro en daarmee is juridische zaak van de baan

Ullrich niet langer vervolgd voor mishandeling van prostituee na betaling van boete
Foto: © photonews

Het is al even geleden dat Jan Ullrich nog eens op een positieve manier in het nieuws kwam, maar de Duitse ex-renner kan alvast over één iets opgelucht ademhalen. De zaak over de mishandeling van een prostituee is ten einde. Ullrich heeft het opgelost met een schadevergoeding.

Vorig jaar liep het in een hotel in Frankfurt helemaal mis tussen Ullrich en de vrouw in kwestie. Hij greep haar bij de keel. Aanvankelijk werd hem poging tot doodslag ten laste gelegd, maar het parket keerde zijn kar. Dat gaf Ullrich de kans om een oplossing te regelen en dat heeft hij inmiddels ook gedaan.

Der Jan heeft zich geëxcuseerd bij de prostituee en is overgegaan tot een betaling van een schadevergoeding. De boete die de Tourwinnaar van 1997 betaald heeft, bedraagt 7200 euro. De prostituee is dan weer bereid gevonden om hem niet verder te vervolgen.

OPNAME IN INSTELLING

Na zijn wielercarrière geraakte Jan Ullrich op de dool door gebruik van drank en drugs. Daar werden ook sporen van in zijn bloed gevonden na het voorval in Frankfurt. Na zijn arrestatie werd hij opgenomen in een psychiatrische instelling.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

06/03/2021 Strade Bianche
07/03/2021 Paris-Nice
10/03/2021 - 16/03/2021 Tirreno-Adriatico
17/03/2021 Nokere Koerse
19/03/2021 Bredene Koksijde Classic

Nieuwste reacties