Sven Nys betreurt dat Van der Poel en Van Aert geen volledig veldritseizoen afwerken

Sven Nys betreurt dat Van der Poel en Van Aert geen volledig veldritseizoen afwerken
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Sven Nys kijkt alweer reikhalzend uit naar het nieuwe veldritseizoen. Hij wil dan met zijn ploeg opnieuw de grote toppers het vuur aan de schenen leggen. Niet langer met de Telenet Fidea Lions, maar wel met de Telenet Baloise Lions. De ploeg bereikt een akkoord met Baloise tot 2020.

Op de voorstelling van de ploeg onthulde Nys zijn verwachtingen. "We hebben opnieuw iets te bewijzen dit seizoen", liet Het Nieuwsblad optekenen. "In de breedte boekten we vooruitgang. We moeten trachten neer te zetten wat we vorig jaar presteerden. Ik ben alvast heel tevreden over de voorbereiding op het veldritseizoen, die verliep zonder zware tegenslagen."

Ze moeten er wel mee leven dat Mathieu van der Poel en Wout van Aert met de meeste aandacht gaan lopen. "Toch vind ik dat wij ons mannetje meer dan gestaan hebben. Wout en Mathieu hebben al te kennen gegeven geen volledig veldritseizoen te zullen afwerken. Ik vind dat jammer, want win je als één van die gasten er niet bij is, dan lijkt het of er minder glans op de zege zit."

VERSTERKING VAN BRAND

Nys onderstreept daarom nog maar eens dat Telenet het voorbije seizoen ook heel wat verwezenlijkte en de toekomst positief tegemoet mag kijken. "Vergeet niet dat we op de Koppenberg heersten en de Belgisch kampioen afleveren. We hebben bovendien een sterkere lichting vrouwen en Lucinda Brand komt ons op 1 januari versterken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties