Ackermann, Ewan, Merlier en andere sprinters strijden zaterdag in Brussels Cycling Classic
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Brussels Cycling Classic komt met voorlopige deelnemerslijst

Ackermann, Ewan, Merlier en andere sprinters strijden zaterdag in Brussels Cycling Classic
Foto: © photonews

Komend weekend zakt het wielergebeuren ook weer af naar ons land, met de Brussels Cycling Classic die zaterdag op het programma staat. De organisatie van de eendagskoers stelt het voorlopige deelnemersveld voor, met daarbij heel wat mooie namen.

Het vertrek in het Jubelpark is zaterdag om 11u30. De aankomst aan het Atomium op de Houba de Strooperlaan wordt verwacht omstreeks 16u. Pascal Ackermann gaat zijn overwinning van vorig jaar verdedigen en ook andere recente ex-winnaars als Arnaud Démare en André Greipel tekenen present.

Daarnaast staan er nog heel wat snelle mannen op de startlijst. Lotto Soudal zal ongetwijfeld de kaart van Caleb Ewan trekken. UAE kan Alexander Kristoff of Jasper Philipsen uitspelen. Hodeg is de sprinter die Deceuninck-Quick.Step aan de start brengt. Corendon-Circus rekent op de rappe benen van Belgisch kampioen Tim Merlier. Timothy Dupont hielp Wanty-Gobert onlangs nog aan een aantal ereplaatsen.

Daarnaast zijn er nog enkele buitenlandse sprinters die voor een verrassing willen zorgen. Ook klassieke types als Yves Lampaert en Oliver Naesen zijn altijd te duchten. Bekijk HIER de voorlopige deelnemerslijst van de Brussels Cycling Classic.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

26/06/2021 - 18/07/2021 Tour de France
20/07/2021 - 24/07/2021 Ronde van Wallonië

Nieuwste reacties