Crelan wordt opnieuw veldritsponsor: "Zij wordt het speerpunt"

Nils Wens
| 2 reacties
Crelan wordt opnieuw veldritsponsor: "Zij wordt het speerpunt"
Foto: © photonews

Crelan keert, na een korte pauze, terug naar het veldrijden. Ze worden namelijk opnieuw veldritsponsor. Ze gaan het vrouwenteam van Philip en Christoph Roodhooft financieel bijstaan. Sanne Cant wordt het speerpunt.

Vorig jaar stopte Crelan als sponsor toen Wout Van Aert besliste om niet verder te willen gaan met Roompot-Crelan. Ze waren nochtans sinds 2000 al actief als sponsor. Nu komen ze dus terug bij het vrouwenteam van Philip en Christoph Roodhooft. 

De sponsor heeft een contract tot 2022 bij het team IKO-Crelan. Sanne Cant zal het speerpunt worden, maar ook Loes Sels en Karen Verhestraeten zijn er om resultaten te boeken. Sanne Cant is tevreden met deze zet. "Crelan is een bekende naam als sponsor in de wielersport", vertelde ze bij Sporza

Crelan

Ook Crelan is tevreden. "We willen jong opkomend talent ondersteunen via de jeugdwerking. We zijn ook blij met Sanne Cant, want we halen met haar een echte topper in huis. Zij is op en  top professioneel", legt Luc Versele, voorzitter van de Raad van Bestuur van Crelan, uit bij Sporza.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties