Victor Campenaerts vol vertrouwen voor WK tijdrijden en geeft zijn doelstelling aan
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 1 reacties

Campenaerts wil op zijn minst op podium staan op WK tijdrijden

Victor Campenaerts vol vertrouwen voor WK tijdrijden en geeft zijn doelstelling aan
Foto: © photonews

Het is al een hele tijd geleden dat Victor Campenaerts nog een officiële wedstrijd heeft gereden. Eind deze maand is er wel het WK tijdrijden en het is dus koffiedik kijken hoe de tijdritspecialist daar voor de dag gaat komen. Campenaerts heeft er wel een goed oog in.

Campenaerts geeft bij Het Nieuwsblad zijn verwachtingen weer. "Na het Belgisch kampioenschap trok ik op stage. Mijn volgende competitiewedstrijd wordt het wereldkampioenschap tijdrijden. Een titelstrijd waar ik met heel veel vertrouwen naartoe trek. In Yorkshire wil ik op het podium staan."

Het is al een bewogen jaar geweest voor Campenaerts, met uiteraard het werelduurrecord, dan toch ook enige vermoeidheid die zich liet voelen én transferperikelen. Campenaerts onthoudt vooral het positieve. "Ik mag terugblikken op een mooi seizoen. Het werelduurrecord was daar de absolute uitschieter van. Bovendien werd ik drie keer tweede in een WorldTourkoers en won ik er één."

VEEL MOGELIJKHEDEN BIJ NTT

Ook dat transferdossier kende wat hem betreft een positieve afloop. "Ik ben tevreden dat ik volgend seizoen de overstap maak naar NTT. Bij mijn nieuwe ploeg liggen veel mogelijkheden voor mezelf. Het zou mooi zijn om afscheid te nemen van Lotto Soudal met een wereldtitel, maar die zal ik zeker niet op bestelling krijgen. Aan mijn voorbereiding zal het zeker niet liggen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties