Rondje transfernieuws: Ervaren knecht tekent bij voor Movistar, jonge sprinter langer bij Ineos

Arjen T'Sjoen
| 2 reacties
Rondje transfernieuws: Ervaren knecht tekent bij voor Movistar, jonge sprinter langer bij Ineos

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

De transferperiode is nog volop bezig, maar uiteraard zijn er ook heel wat renners tevreden bij hun huidige werkgever. Enkele bekende renners besloten vandaag hun contract te verlengen.

Bij Movistar blijft de ervaren knecht Imanol Erviti nog minstens twee jaar langer. De routinier is al jaren een van de belangrijkste knechten voor renners als Valverde, Landa en Quintana. Hij kan ook goed overweg in het voorjaar, hij reed al top 10 in de Ronde van Vlaanderen en Parijs-Roubaix. Verder hoopte Movistar ook om de contracten van Eduard Prades, Jaime Castrillo en Rubén Fernandez te verlengen, maar zij werken samen met makelaar Acuqadro. De makelaar loodste eerder deze week al Carapaz naar Ineos en dat schoot in het verkeerde keelgat bij de Spaanse formatie.

Bij Ineos kreeg vanmorgen al Owain Doull een contractverlenging voor twee seizoen en ook zijn ploegmaat Chris Lawless mag nog twee jaar blijven. Lawless won in mei nog de Tour de Yorkshire.

Houle, Gavazzi,...

Bij Astana verlengde de Canadese klimmer Hugo Houle zijn contract voor liefst 3 (!) seizoenen. De ervaren sprinter Francesco Gavazzi tekende tot slot een contractverlenging voor een seizoen bij Androni Sidermec. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties