Deceuninck-Quick.Step met twee stagiairs van start in Brussels Cycling Classic en klaar voor verschillende scenario's

Deceuninck-Quick.Step met twee stagiairs van start in Brussels Cycling Classic en klaar voor verschillende scenario's
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Het is zaterdag weer koers in België, meer bepaald rond onze hoofdstad met de Brussels Cycling Classic. Ook in deze wedstrijd zullen vele ogen gericht zijn op Deceuninck-Quick.Step. De ploeg gaat niet er niet zomaar van uit dat het zeker een sprint wordt.

Nochtans kwamen de voorbije jaren telkens de sprinters naar voren met ex-winnaars als Greipel, Groenewegen, Boonen, Démare en Ackermann. Tom Steels is echter op alles voorbereid. "We verwachten een lastige koers", zegt de sportdirecteur van Deceuninck-Quick.Step.

Alvaro Hodeg zal onze man zijn als alles weer samen komt 

Tom Steels

"De combinatie van hellingen en kasseien kan op 70 kilometer van de finish al voor een schifting zorgen. Yves Lampaert en Florian Sénéchal zijn de renners die daar iets kunnen doen en kunnen meedoen voor de overwinning. Alvaro Hodeg zal onze man zijn als alles weer samen komt voor de massasprint", heeft Steels pionnen in zijn achterhoofd voor beide scenario's. 

Het is ook uitkijken naar twee jonge kerels. "We hebben ook twee stagiairs, Samuel Gaze en Jannik Steimle, en het is altijd boeiend om te zien wat zij kunnen in zo'n harde koers." Naast de vijf reeds genoemde renners zitten ook Devenyns en Keisse in de selectie.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties