Van der Sande stuit opnieuw op 'sterkste man in koers': "Het verhaal van mijn leven"
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 3 reacties

Sterke Van der Sande ziet Bennett nog sneller gaan in Oviedo

Van der Sande stuit opnieuw op 'sterkste man in koers': "Het verhaal van mijn leven"
Foto: © photonews

Knap van Tosh Van der Sande om zich zo te mengen tussen de beste spurters in de Vuelta. De lastige aankomst in Oviedo lag hem dan ook wel. Zijn aanzet was indrukwekkend, finaal moest hij het stellen met een derde plaats. Tegen ritwinnaar Bennett was hij niet opgewassen.

De veertiende rit stond met stip genoteerd in de agenda van Van der Sande. "Ik had mezelf opgepept: als de benen goed waren, zou ik het op deze lastige aankomst proberen. Ik nam enkele meters, mijn versnelling was echt goed. Maar in de laatste tweehonderd meter kwam Bennett er zo over", deed de renner van Lotto Soudal zijn verhaal bij GvA.

Van der Sande kon uiteindelijk wel leven met de uitslag. "Als je geklopt wordt door iemand die sneller is... Meer kan ik ook niet doen. Geklopt worden door de sterkste man in koers, dat is schijnbaar het verhaal van mijn leven. Als het niet Trentin of Van Avermaet is, dan kom ik Bennett wel tegen. Anderzijds, deze derde plaats bewijst hoe sterk ik aan het rijden ben."

Blijven vechten voor Bjorg

Inmiddels zijn er al twee weken achter de rug, maar de Vuelta is nog altijd verre van afgelopen. "We blijven vechten voor Bjorg Lambrecht om die overwinning binnen te halen", blijft de strijdvaardigheid aanwezig.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

18/04/2021 Amstel Gold Race
21/04/2021 Waalse pijl
25/04/2021 Luik-Bastenaken-Luik
27/04/2021 - 02/05/2021 Ronde van Romandi√ę
01/05/2021 Eschborn-Frankfurt City Loop

Nieuwste reacties