Deceuninck-Quick.Step neemt Evenepoel en Alaphilippe mee naar Canada: "Nodige vastberadenheid aanwezig"

Deceuninck-Quick.Step neemt Evenepoel en Alaphilippe mee naar Canada: "Nodige vastberadenheid aanwezig"
Foto: © photonews

Komend weekend staan de twee populaire wedstrijden in Canada weer op het programma. Ook Deceuninck-Quick.Step mag uiteraard niet ontbreken in de GP Québec en GP Montréal. Julian Alaphilippe en Remco Evenepoel zijn de blikvangers van het team.

Het is ook niet onlogisch om de twee wedstrijden in Canada af te werken met exact dezelfde selectie. Naast Alaphilippe en Evenepoel zullen ook Kasper Asgreen, Dries Devenyns, Mikkel Honoré, Enric Mas en Pieter Serry in actie komen voor Deceuninck-Quick.Step.

VAN DUITSLAND NAAR CANADA

Sportdirecteur Davide Bramati ziet het alvast zitten om met dit zevental te scoren. "We gaan naar Canada met verschillende renners die twee weken geleden nog een zeer sterke Deutschland Tour reden. Zij zijn gemotiveerd op opnieuw betrokken te zijn bij de actie en het team aan goede uitslagen te helpen", weet de Italiaan.

Deceuninck-Quick.Step zal zijn voltallige selectie moeten uitspelen. "Québec en Montréal zijn twee echt lastige koersen. Er zal nauwelijks een moment van recuperatie zijn. De nodige breedte, kracht en vastberadenheid zijn aanwezig binnen onze ploeg. Dat zal ook meespelen in de uitkomst van de wedstrijden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties