Trek-Segafredo bindt twee jonge klimmers langer aan zich

Niklas Eg en Nicola Conci blijven voor Trek-Segafredo rijden

Trek-Segafredo bindt twee jonge klimmers langer aan zich
Foto: © photonews

Jong talent kan je maar beter in de eigen rangen houden en dat hebben ze bij Trek-Segafredo goed begrepen. De ploeg van Dylan Teuns heeft er werk van gemaakt om Niklas Eg en Nicola Conci langer vast te leggen. Beiden ondertekenden ze een contractverlenging voor twee jaar.

De 24-jarige Eg was dit jaar de vierde beste jongere in de Ronde van Romandië en is momenteel actief in de Vuelta. "Ik wil dank betuigen aan het team om in me te blijven geloven", reageert de Deen op de nieuwe overeenkomst. "Ik heb al zoveel geleerd in de eerste twee jaar en hoop nog veel meer te leren in de toekomst. Ik wil nog meer dan de podiumplaatsen en de toptiennotering die ik tot dusver behaald heb."

Nicola Conci is amper 22. Zijn deelname aan de Giro dit jaar was zijn eerste optreden in een grote ronde. De Italiaan is in de wolken met zijn nieuw contract. "Dit is heel belangrijk voor mij. Ik ben zo blij dat ik op WorldTour-niveau kan blijven koersen en kan blijven groeien. Ik kom goed overeen met iedereen, de staff en de renners."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

21/10/2021 Ardooie
23/10/2021 Ruddervoorde
24/10/2021 Zonhoven
30/10/2021 Mol
31/10/2021 Overijse

Nieuwste reacties