Trek-Segafredo bindt twee jonge klimmers langer aan zich

Trek-Segafredo bindt twee jonge klimmers langer aan zich
Foto: © photonews

Volg Wielerkrant nu via WhatsApp!

Jong talent kan je maar beter in de eigen rangen houden en dat hebben ze bij Trek-Segafredo goed begrepen. De ploeg van Dylan Teuns heeft er werk van gemaakt om Niklas Eg en Nicola Conci langer vast te leggen. Beiden ondertekenden ze een contractverlenging voor twee jaar.

De 24-jarige Eg was dit jaar de vierde beste jongere in de Ronde van Romandië en is momenteel actief in de Vuelta. "Ik wil dank betuigen aan het team om in me te blijven geloven", reageert de Deen op de nieuwe overeenkomst. "Ik heb al zoveel geleerd in de eerste twee jaar en hoop nog veel meer te leren in de toekomst. Ik wil nog meer dan de podiumplaatsen en de toptiennotering die ik tot dusver behaald heb."

Nicola Conci is amper 22. Zijn deelname aan de Giro dit jaar was zijn eerste optreden in een grote ronde. De Italiaan is in de wolken met zijn nieuw contract. "Dit is heel belangrijk voor mij. Ik ben zo blij dat ik op WorldTour-niveau kan blijven koersen en kan blijven groeien. Ik kom goed overeen met iedereen, de staff en de renners."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Wielerkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties