Drang naar grootse triomfen doet Primoz Roglic bij Jumbo-Visma blijven
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Roglic wil met Jumbo-Visma het allerhoogste bereiken

Drang naar grootse triomfen doet Primoz Roglic bij Jumbo-Visma blijven
Foto: © photonews

Zijn eerste eindzege in een grote ronde komt stilaan in zicht. In de Giro had het misschien ook wel gekund als de ploeg wat meer geluk had gekend. Primoz Roglic heeft echt wel door dat de omstandigheden bij Jumbo-Visma ideaal zijn om te strijden voor grote zeges.

Het is daarom dat hij op de rustdag in de Vuelta zijn contractverlenging kenbaar heeft gemaakt. "Samen kunnen we grote doelen bereiken. Ik heb de laatste jaren al heel wat gewonnen, maar je streeft altijd naar meer en naar het hoogste. De ploeg en ik hebben elkaar naar een hoger niveau gebracht en dat zorgt echt voor verbondenheid", legt de Sloveen uit op de site van zijn ploeg.

Ook in de aanpak van het team kan hij zich helemaal vinden. "We hameren op groei en ontwikkeling. Daar zullen we energie in blijven steken, ook al is dat een proces van jaren." Roglic heeft dus niet getwijfeld om bij te tekenen. "Het belangrijkste argument om te blijven is dat ik hier kansen krijg. Ik voel me hier thuis, dus waarom niet?"

VECHTEN OM DE BESTE TE ZIJN

Met het hechte team waar hij deel van uitmaakt, wil Roglic er de volgende jaren het maximum uithalen. "Ik hoop binnen de ploeg voor inspiratie en motivatie te zorgen, zodat we samen blijven vechten om de beste te zijn."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties