Oliver Naesen kan proberen te naderen op Van Avermaet in Canada
Kevin Vanbuggenhout
Kevin Vanbuggenhout
| 0 reacties

Naesen blikvanger van AG2R in Canadese koersen

Oliver Naesen kan proberen te naderen op Van Avermaet in Canada
Foto: © photonews

Oliver Naesen kan op beide oren slapen, want hij is al geselecteerd voor het WK wielrennen. Dat zal hem niet tegenhouden om in Canada het beste van zichzelf te geven. Naesen gaat immers voor het derde jaar op rij deelnemen aan de GP's van Québec en Montréal.

De wedstrijd in Québec gaat vrijdag door, zondag zal er dan in Montréal gereden worden. In beide koersen is Naesen ongetwijfeld de vooruit geschoven man voor AG2R. Naast hem zullen ook nog Julien Duval, Mathias Frank, Benoît Cosnefroy, Alexis Gougeard, Nans Peters en Aurélien Paret-Peintre aan de start verschijnen.

Vorig jaar werd Naesen vierde in de GP van Montréal. Het is vooral uitkijken of hij zijn positie in de UCI-ranking van de eendagskoersen nog kan verbeteren. Momenteel staat Naesen op een mooie tweede plaats, achter zijn goede vriend Greg Van Avermaet. Beiden gaan de GP's van Québec en Montréal rijden.

BIJ DE BESTEN IN EENDAGSKOERSEN

De Zwitser Frank hoopt Naesen vooral in Québec aan een goede uitslag te helpen. "We komen aan de start met een geweldig team, Oliver inclusief. Hij is één van de beste renners in eendagskoersen dit seizoen. net als Cosnefroy. In Québec zal ik vooral in steun van hen rijden. In Montréal kan ik zelf mijn kans gaan, als alles goed gaat."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Kalender

12/08/2020 - 16/08/2020 Critérium du Dauphiné
15/08/2020 Ronde van Lombardije 
15/08/2020 Dwars door het Hageland
16/08/2020 - 19/08/2020 Ronde van Wallonië
18/08/2020 Ronde van Emilië

Nieuwste reacties