Ook winnaar van Luik-Bastenaken-Luik meldt zich opnieuw: "Op schema voor het WK"
Redactie
| 2 reacties

Jakob Fuglsang wil goede vorm doortrekken tot aan het WK

Ook winnaar van Luik-Bastenaken-Luik meldt zich opnieuw: "Op schema voor het WK"
Foto: © photonews

Ze melden zich in trosjes, de coureurs die denken op het WK in Yorkshire wel iets te kunnen verwezenlijken. Jakob Fuglsang zal daar niet de grote kandidaat zijn, maar wel een renner om mee rekening te houden. Hij heeft er ook zijn zinnen op gezet, bleek na zijn ritzege in de Vuelta.

Dat ontbrak nog op zijn lijstje in het voor hem geweldige wielerjaar 2019. Fuglsang is een winnaar geworden. "Eindelijk heb ik een ritzege in een grote ronde beet. Ik ben blij dat ik na een ontgoochelende Ronde van Frankrijk mijn vorm terug heb gevonden in de Vuelta."

Dit succes geeft een geweldig gevoel 

Ook de Deen kijkt uit naar het WK, waar hij nochtans nog nooit potten heeft gebroken, maar één keertje kan voldoende zijn. "Dit succes geeft een geweldig gevoel. Het bevestigt dat ik op schema lig voor het WK en voor het laatste deel van het seizoen." 

Eerst de Ronde van Spanje nog uitrijden natuurlijk en daar kan hij nog van enorm belang zijn. "Het belangrijkste doel hier is om Miguel Angel Lopez op het podium te krijgen. Ik ben klaar om hem te helpen met al mijn krachten. Er zijn nog twee zware ritten in de derde week, we blijven er dus voor vechten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws per mail.

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Nieuwste reacties